Pure Culture is een Deens woondecoratiemerk welke is opgericht in 2004 welke bekend staan om hun vele mooie en kleurrijke ontwerpen.
Door steeds te blijven focussen op de nieuwste trends en interesses van de klant is er een breed assortiment welke twee keer per jaar worden uitgebracht.
Van kussens en plaids tot aan bloemvazen en potten aan toe. Eigenlijk genoeg leuke eigentijdse decoratie artikelen om het huis mee op te fleuren in welk jaargetijden dan ook.
Sinds de oprichting is ADAMA  ALMA een snel groeiend internationaal merk dat is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van trendy producten, zoals vinyl vloerkleden, tafelrunners en placemats, onderzetters, wanddecoratie nog veel en meer. Veelal gebaseerd op de Spaanse en Portugese tegelmotieven.
Met het hoofdkantoor in Barcelona, Spanje en een zusterbedrijf in de VS, nam ADAMA  ALMA snel een leidende positie in op de markt en hun producten worden over de hele wereld gebruikt
Malerifabrikken gevestigd in Denemarken,ontwikkelt en produceert moderne kunst op het hoogste kwaliteitsniveau, gemaakt door eigen kunstenaars.Daarnaast worden heden ten daagse prints uitgebracht als o.a. Posterboard Art, Alu Art, Glass Art en Canvas Art. Ons doel is om een trendsetter te worden op dit gebied.Moderne kwaliteitsproducten tegen betaalbare prijzen - echte acrylschilderijen waar iedereen van kan genieten.
De kunstenaars zetten hun stempel op elk schilderij met hun eigen artistieke expressie, en dus kunnen de details op het schilderij afwijken van het origineel.
De Britse ontwerpster Sophie Allport verkoopt een breed scala aan geschenken en praktische producten om uw keuken, tuin en huis te decoreren.
Een mooie, op platteland geïnspireerde collectie fijn porseleinen servies dat helemaal met de hand is gedecoreerd en afgewerkt in Stoke on Trent in het Verenigd Koninkrijk. Je vindt alles van mokken en kannen tot porseleinen borden en theepotten.
De stoffencollectie omvat praktische ovenwanten en theedoeken en tal van andere keukenaccessoires. Er zijn ook strijkplankovertrekken en waszakken voor uw wasgoed en een stijlvolle collectie tassen voor alle gelegenheden.
In het assortiment bevinden zich ook blikken, placemats en onderzetters, geurkaarsen en reeddiffusers om een heerlijke geur aan uw huis toe te voegen.