ARTIZAN FUDGE wordt gemaakt in Engeland door een kleine fudgemakerij gerund door Adam Kendler.

In Name Of komt graag bij u langs om deze 34 smaken te laten proeven....zodat ook u valt voor deze fudge-beleving
Artizan Fudge

Ze creëren een onverslaanbare combinatie van ongelooflijke smaken met een mooie zachte textuur die eenvoudig smelt in de mond. Artizan Fudge is veel gladder en romiger dan gewone fudge,  die een hardere en korrelige textuur heeft.
Voor de  ingrediënten gebruikt men alleen de meest natuurlijke en hoogste kwaliteit die beschikbaar is. Alle producten worden gemaakt zonder gebruik van conserveringsmiddelen of chemische smaaktoevoegingen die de unieke smaak en textuur in gevaar zouden brengen.
Zo vind u geen lecithines, melkpoeders, palmvetten, toegevoegde glucosesiropen, ei, verkeerde kleurstoffen, conserveermiddelen en zout in de ambachtelijke fudge. Wat er niet in hoort, zit er ook echt niet in.
Zit er fruit in, dan ZIT er ook fruit in, zit er drank in, dan ZIT er ook drank in (Whiskey, Irish Cream, Amaretto, Rum, enz).
De alcohol wordt behouden in de fudge omdat deze niet bij de bereiding mee kookt. Pas op een special warmtepunt, wordt drank toegevoegd, zodat de alcohol behouden blijft.

Vanaf heden zijn er  34 unieke heerlijke fudge-smaken die variëren van klassiekers zoals 'Coffee' en 'Vanilla' tot eigen brouwsels zoals 'Earl Grey' en 'Chai’ . Alle fudge zijn geschikt voor vegetariërs en zijn GLUTENVRIJ. Elke smaak bevat volle zuivel en de Rum & Raisin, Whiskey, Irish Cream, Cherry Brandy, Amaretto en Barraquita (met licor43) fudge bevatten allemaal alcohol.

Er is ook VEGAN fudge: coconut cream en pina colada! Deze is vegan en LACTOSEVRIJ.
De kruiden in de fudge, worden zelf gemengd.
Er zijn nu ook speciale fudge soorten: ARTIZAN FUDGE GOES DUTCH. Hierin bevinden zich typische hollandse smaken, zoals Gevulde Speculaas en Stroopwafel. Maar beiden bevatten GEEN tarwe of koekjes of wat dan ook. De fudge is en blijft dus geheel GLUTENVRIJ. Dubbel genieten!
Het is dan ook niet verwonderlijk, dat deze fudge in Engeland in de prijzen is gevallen.