van tassen tot geurende dromen…..
Sara Revert

"Alles begon bijna zonder het te beseffen. Ik herinner me de dag nog waarop ik in aanraking kwam met wat tassen die men zelf had gemaakt. Ze waren anders dan we gewend waren in modewinkels. En zo was het idee geboren.
Wat we aanvankelijk hadden gedacht, dat het een hobby was om ons hier mee bezig te houden, werd in een kwestie van een maand al heel anders. De telefoon hield niet op met rinkelen en konden we de bestellingen niet aan.
We konden niet geloven wat er gebeurde! Gevolg is het ontstaan van onze collectie...."
Fysha vegan zeep

Fysha werd geboren uit de vereniging van twee woorden; de 'FYS' van het Griekse woord 'FYSIS', wat betekent  'de natuur' en de 'HA' , vanwege het handgemaakt zijn.
Deze twee principes werken in harmonie om onze luxueuze, voedende zepen te creëren die de synergie tussen onszelf en de natuur respecteren.
Wij geloven dat de natuur alles biedt wat we nodig hebben voor een gezonde, mooie huid en we zijn er trots op de integriteit van handgemaakte productiemethoden ons in staat stellen om veganistische zepen van compromisloze kwaliteit te creëren.

Als het om zeep gaat, zijn we heel precies. Plantaardige zeep is er al millennia en we nemen dat erfgoed heel serieus.
Van het zuiveren en verhelderen van geblokkeerde poriën tot het opnieuw in evenwicht brengen en gladmaken van de huidstructuur, onze zachte, handgemaakte formules bieden zichtbare resultaten voor een stralende, gezonde en ondersteunde huid.
Met delicate natuurlijke geuren en romige texturen hopen we dat u ze net zo graag zult gebruiken als dat wij ervan genieten.

In elk van onze zepen zitten niet meer dan acht ingrediënten. Elk van hen is gekozen om hoogwaardige resultaten voor uw huid te leveren. Onze veganistische formules mengen de beste kwaliteit natuurlijke ingrediënten van koud geperste plantaardige oliën, kleisoorten en boters tot onze premium extra vierge olijfolie uit Griekenland.
Onze zepen zijn ultra zacht en vrij van parabenen, synthetische geurstoffen, schadelijke chemicaliën, kleurstoffen en palmolie.

De manier waarop we onze zepen maken is een echte combinatie van kunst en wetenschap. We gebruiken een geavanceerde en uitdagende methode voor het maken van zeep, koud proces genaamd, waarmee de handgemaakte zeep van Fysha optimaal gebruik kan maken van elk ingrediënt. We zien zorgvuldig elke zeep vorm krijgen voor onze ogen bij het toevoegen van elk ingrediënt en mengen totdat verzeping plaatsvindt. Elke batch zeep die we maken is gerijpt voor ten minste zes weken.