IN NAME OF

Heeft voor ieder project de juiste stof
Of het nu een ‘gewone huiskamer’ is, of een hotel, cruiseschip, zorginstelling of kantoor, voor gecertificeerde stoffen IMO, FR (Crib 1, Crib 5), antibacterieel, urinebestendig of ‘hufterproof’, u kunt er zeker van zijn kwaliteit geleverd te krijgen in diverse uiteenlopende dessins en kleurstellingen, van uni tot glamour, maar ook artdeco en arts & crafts!
Fibre Naturelle

een uit Engeland afkomstig stoffenhuis, perfect geschikt voor de particuliere markt. Omvat een grote diversiteit aan betaalbare stoffen, zowel meubel als gordijn.  Van voiles tot aan embroidered, van linnen tot warme en sterke velvets. Het zit er allemaal in. Ieder jaar komen er prachtig nieuwe collecties uit, die telkens weer een aangename sfeer uitademen en een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding hebben

Fryetts en Porter&Stone

gesitueerd in het Engelse Manchester is Fryetts een familiebedrijf, welke innovatieve stoffen ontwerpt en produceert. Van decoratieve gordijnstoffen tot aan (meubel)stoffeerstoffen in uiteenlopende designs, kleurstellingen en samenstelling.
Sekers

Het meest toonaangevende project stoffenmerk uit Engeland, veelvuldig en wereldwijd al ingezet bij diverse prestigieuze projecten zoals cruiseschepen en hotels. De stoffen worden gecertificeerd geleverd en omvatten natuurlijk de FR stoffen (Crib 1 en 5) maar ook IMO en antibacterieel. Daarnaast zijn ze ook nog eens in zeer hoge martindales leverbaar.  De collecties zijn beslist prachtig te noemen en zullen bijdragen  aan ieder gedegen project. Ze omvatten niet alleen meubelstoffen, maar ook gordijnen en stoffen geschikt voor oa spreien.
Sunbury Design

ons andere projectstoffen merk uit Engeland.  Hierin vind u met name gecertificeerde projectmeubelstoffen die aan alle hoge eisen moeten voldoen, zoals FR, (crib 1 en 5)  IMO, antibacterieel, Aquaclean .  Maar niet alleen in de veel voorkomende uni tinten (al dan niet gedessineerd) maar ook prachtig rijke velvets in zeer gevarieerde patronen, gekenmerkt door toepassingen van heldere tinten in prachtige kleurcombinaties. Ook voor trevira gordijnstoffen in schitterende patronen en texturen, kunt u bij Sunbury Design prima terecht. Zo wordt uw project echt een totaalplaatje.
Brockhall Designs

Eveneens uit Engeland komt Brockhall Designs welke een mooie collectie van Art Deco, Art Nouveau en Arts & Craft stoffen heeft. Leuke nostalgisch stoffen voor het heden ten daagse interieur.
Manuel Revert

Manuel Revert gesitueerd in Agullent ( Valencia ) is in 1945 opgericht en wordt als familiebedrijf heden ten dage gerund door de tweede en derde generatie Revert. Ooit begonnen als producent van dekens om vervolgens in de jaren tachtig uit te breiden met het fabriceren van jacquard stoffen voor o.a de decoratie - en meubelstoffen markt. Waaronder de "stain stop & clean" collecties, welke gemakkelijk te reinigen zijn met wat water.
Revert exporteert hun stoffen naar meer dan 70 landen, waaronder nu dus ook naar Nederland en België.
Earthed By William Clark

Door traditioneel met modern te combineren worden hun ontwerpen gemaakt met behulp van de nieuwste druktechnieken, welke zijn geïnspireerd door onze planeet. Prachtige Irish Linens stoffen geschikt voor gordijnen, maar ook zeker om mee te stofferen
CJMW

is een textielbedrijf opgericht en al vele jaren gerund door dezelfde familie en gevestigd in het Spaanse Montilla, Córdoba ( Andalusië) . CJMW ontwerpt en produceert interieurstoffen uiteenlopend van gordijn-, decoratie- en meubelstoffen. Bestaande uit printstoffen en weefstoffen in dubbele breedte uitvoering. Kleurrijke prints bedrukt op linnen/katoen en jute stoffen, of eveneens fleurige weefdesigns, maar ook buitenstoffen en fire retardant (projectstoffen) behoren tot de collectie .
ILIV

een uit Engeland afkomstig stoffenmerk, dat garant staat voor veelzijdig kleurgebruik en zeer gevarieerde dessins, van eclectisch, artdeco, tot romantisch. Prachtige prints op linnen en katoen, tot rijke velvets. Van stoffen geschikt voor gordijnen en kussens, tot meubelen en projectstoffen.
De collecties zijn onderling te combineren en omvatten veel kleurstellingen die beslist uw klant zullen aanspreken. Overzichtelijk in handige collectieboeken samengesteld.
Ook leverbaar in FR kwaliteit.