Patricia Braune

 

Na 20 jaar in de reclame als grafisch ontwerper en art director, begon Patricia aan een nieuwe carrière in oppervlakteontwerp en werd er al snel verliefd op. Ze werkt vanuit haar studio in Nelson Bay en dat stelt haar in staat om haar sterke oog voor compositie te combineren met haar passie voor prachtige handillustraties, waardoor haar kenmerkende stijl ontstaat.

Patricia, geboren in Brazilië, opgegroeid in Zuid-Afrika en nu woonachtig in Australië, is echt een kind van de wereld. Ze houdt ervan om nieuwe mondiale invloeden op te zoeken voor haar werk, dat vooral uit de natuurlijke omgeving wordt gehaald.

"Ik hou van reizen, en vaak zie ik als ik aan het wandelen ben een bloem, boom of bladeren die ik fotografeer en vervolgens onderzoek, wat uiteindelijk een ontwerp in een collectie wordt", zegt ze. “Omdat ik aspecten uit de natuur haal, is mijn inspiratie oneindig.”

Patricia's werk begint als pen op papier en legt alle details, beweging en vorm van haar onderwerp vast. Haar ontwerpen zijn decoratief, met een dromerige kwaliteit.

Om een ​​idee te krijgen van Patricia's werk, ga naar haar website

www.patriciabraune.com